Parelle Cosmetics

Fillers konsultation

kostnadsfritt

Vad är Stylage?
Stylage är en hudfiller av hyaluronsyra, ett kroppseget icke permanent ämne. Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt att öka volym i till exempel kinder och läppar.

Är Stylage säker?
Ja, Stylage är en mycket säker produkt. Hyaluronsyran i Stylage är icke animalisk, det vill säga tillverkad i ett laboratorium i en kontrollerad steril miljö. Stylage är CE-märkt och finns idag i fler än 70 länder.

Var kan man använda Stylage?
Stylage finns i sju olika koncentrationer, S för fina linjer, M för rynkor och veck samt läppar, L för djupa linjer och veck, XL för att bygga volym i till exempel kinder samt Special Lips för läppkonturer och volym. Hydro och Hydromax används för att återfukta och vitalisera all typ av hud såsom ansikte, dekolletage och händer med mycket bra resutat.

Vem tillverkar Stylage?
Stylage tillverkas i Frankrike av Laboratoires Vivacy. Forskningsteamet med bland annat Estelle Piron och Guy Vitaly har mer än 15 års erfarenhet av utveckling av hudfillers. De har tagit fram och patenterat flera framgångsrika hyaluronsyrabaserade produkter. Båda kommer ursprungligen från företaget Corneal i Frankrike, en världsledande tillverkare av medicintekniska produkter.

Varför skall jag välja Stylage?
Fler än 200 000 personer i hela världen har blivit behandlade med Stylage. Vårt råd till dig, be alltid om en välkänd filler från en känd tillverkare. Stylage är idag den modernaste hudfillern på marknaden. Stylage är den enda fillern med mannitol, en naturlig antioxidant som skyddar den från att brytas ner snabbt, samt ger patienten mindre svullnad efter behandlingen.

Hur länge håller Stylage?
Stylage S, M och L håller normalt 9-12 månader, XL något längre. Vid behandling av läppar cirka 6-9 månader. På vissa personer bryts Stylage ner snabbare.

Vem utför behandlingen?
En behandling med Stylage skall utföras av legitimerad sjuksköterska, läkare eller tandläkare. Du skall alltid fylla i ett patientmedgivande innan behandlingen