Parelle Cosmetics

Behandlingsmeny

Intimpiercing - Christina

895 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en intimpiercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Om Botox

Behandling med Bocouture

Vid frågor och tidsbokning: cc@cliniquecollen.com

Hos mig kan du få behandling med Bocouture, som är ett läkemedel som innehåller Botulinumtoxin typ A, som slarvigt i dagligt tal kallas Botox. Botulinumtoxin är ett ämne som blockerar signalerna mellan vissa nerver och effekten blir att de avsedda musklerna slappnar av. Botulinumtoxin används flitigt inom den medicinska vården och är ett väl beprövat och säkert läkemedel. Inom skönhetsvården används Botulinumtoxin för att bromsa delar av åldringsprocessen och förebygga rynkor. När vi använder vår ansiktsmuskulatur skapas dynamiska rynkor till följd av musklernas sammandragningar, dessa rynkor blir med tiden statiska rynkor som blir synliga även i avslappnat läge. Genom att injicera små mängder Botulinumtoxin i utvalda muskler i ansiktet kan vi helt stoppa/fördröja uppkomsten av dessa rynkor. Effekten av Botulinumtoxin är inte permanent och musklerna kommer att återfå sin styrka igen när effekten av läkemedlet avtar.

Är behandling med Bocouture säkert?
Bocouture har genomgått strikta tester, och studerats väl för att bevisa dess effiktivitet och tolerabilitet. Bocouture var den första kosmetiska neurotoxin som blev vetanskapligt validerat med FDA:s striktaste och mest rigorösa kriterier. År 2011 godkändes användning av Bocouture vid skönhetsbehandlingar. I medicinska syften är Botulinumtoxin oerhört välstuderat och doserna som används i skönhetsvård är mycket små i jämförelse.

Varför Bocouture?
Bocouture är en extremt ren form av Botulinumtoxin, vilket innebär att den är helt fri från det som kallas komplexbildande proteiner. Dessa orenheter behövs inte för att uppnå ett bra resultat men kan däremot leda till utveckling av resistens mot botulinumtoxin, vilket innebär att läkemedlet inte längre ger någon effekt. Bocouture blev 2017 utsedd till årets bästa Botulinumtoxin inom skönhetsvård.

Vad kan jag förvänta mig för resultat?
Genom att använda Bocouture kan du tillfälligt stoppa processen som leder till uppkomst av statiska rynkor till följd av muskelkontraktioner. De rynkor du kan frammana med hjälp av muskelkontraktion är också de rynkor som så småningom kommer bli permanenta och finnas kvar även i avslappnat läge. Botulinumtoxin kan inte ta bort befintliga rynkor men kan förhindra att de uppkommer eller förvärras. När du slutar använda Botulinumtoxin kommer musklerna återgå till det normala och åldringsprocessen kommer att startas på nytt från det utgångsläget du hade innan du påbörjade behandling med Botulinumtoxin.

Hur länge håller resultatet?
Resultatet av behandling med Botulinumtoxin både kommer och avtar gradvis, du kommer alltså inte kunna se effekten direkt efter behandlingen. Inom de närmsta dagarna efter behandling kommer du gradvis märka att musklerna försvagas och efter två veckor rekommenderar jag att du kommer på återbesök för att utvärdera effekten och eventuellt fylla på om något behöver korrigeras. Hur länge effekten sitter i är individuellt och beror på många faktorer men ca. 4 månader. Efter upprepade behandlingar sitter effekten oftast i längre.

När kan behandlingen upprepas?
Det är mycket viktigt att inte “överbehandla” då risken finns att du blir immun mot effekten av läkemedlet. Efter en behandling kan justering med påfyllnadsdos göras efter två veckor och efter ca 3-4månader rekommenderas en ny behandling. Även om du skulle uppleva att effekten avtagit tidigare än så måste du vänta minst tre månader innan du genomgår nästa behandling.

Om Fillers

Fillers med Belotero

Vid frågor och tidsbokning: cc@cliniquecollen.com

Hos mig kan ni göra filler behandlingar från märket Belotero. Belotero är ett av världens mest kända och använda märke. Belotero är väl studerat och godkänt för användning av hälsomyndigheter världen över. Det som utmärker Belotero från övriga fillers är dess utmärkta förmåga till vävnadsintegration. Med fillers från Belotero får du ett naturligt, hållbart resultat med en produkt som du inte kommer märka av att du har. Att Belotero integrerar så väl med kroppens egna vävnad kommer utav en unik framställningsprocess som inte används av något annat märke. Detta gör att risken för klumpar och inkapsling är minimal med Belotero. Beloteros produkter blev 2017 utsedd till världens bästa filler.

I takt med att vi åldras mister huden sitt ungdomliga utseende, vilket bl.a. beror på att hudens naturliga fuktgivande och volymgivande ämnen häribland hyaluronsyra, minskar. Hudens åldrandeprocess kan delas in i tre huvudsakliga processer:

1. Uttorkning av huden ger en försämring av hudkvalitéen genom förlust av elasticitet, ton och lyster.
2. Förlust av ansiktsfett leder till slapp hud och förlust av volym, vilket bidrar till uppkomsten av linjer, rynkor och veck.
3. Strukturella förändringar av benstruktur och förlust av muskelvävnad leder till volymförlust, vilket bidrar till att ansiktets konturer förändras.

Du kan idag välja att kontrollera din åldringsprocess bl.a. genom användning av hyaluronbaserad hud-filler från Belotero. Hyaluronsyra är hudens naturliga fuktkräm och kan absorbera upp till 1 000ggr sin egen vikt i vatten och kan därmed bibehålla vår huds släthet (utjämnande effekt) och fyllighet (volymgivande effekt).

Genom att använda fillers från Belotero kan du uppnå följande:
• Återfukta huden, vilket föryngrar hyn samtidigt som hudens fasthet, ton och elasticitet förbättras. Tack vare hyaluronsyran kan rynkor förebyggas, huden stramas upp och jämnas ut.
• Du kan släta ut befintliga rynkor och fåror i huden.
• Återställa förlorad volym och forma konturer.

De produkter från Belotero som jag har hemma innehåller alla Lidokain, som är ett snabbverkande bedövningsmedel, för att behandlingen ska vara så smärtfri som möjligt för dig som kund. Om du vet med dig att du inte tål lokalbedövning måste du höra av dig till mig innan du bokar en behandling så har jag möjlighet att beställa hem produkter utan Lidokain.

Alpha Beta Face Peel Behandling

990 kr

En kraftfull Anti Age-behandling där huden först behandlas med Dr Gross patenterade Alpha Beta peel som gör huden ren, klar, spänstig och jämn. Därefter appliceras en värmande lyxmask med hyaluronsyra och vitaminer som ger en intensiv återfuktning och ”plumpar” upp fina linjer och rynkor så att de blir mindre framträdande. Huden blir mjuk, slät och följsam med fantastisk lyster!

Vid kur om 5 behandlingar ges 50% rabatt på sista behandlingen

Ansiktsbehandling - Winterglow

325 kr

Skön ansiktskur för trött och glåmig vinterhud!

Vi börjar med rengöring, en värmande mask och behandlar sen ditt ansikte, hals & dekolletage med Dr Gross fina Alpha Beta Glow pads som både exfolierar, jämnar ut huden och ger fräsch färg.
Avslutningsvis masserar vi in ett fuktserum och en svalkande fuktkräm.

Ansiktsbehandling Filorga

495 kr

Upplev vårt nya resultatinriktade hudvårdsmärke Filorga genom en skön välgörande behandling med rengöring, peeling, massage, mask och créme.
Vi anpassar förstås behandlingen efter din huds behov.

Ansiktsbehandling klassisk de Luxe

795 kr

Vår populära klassiska behandling, med 15 min skön avkopplande ryggmassage! Färgning av fransar och bryn ingår.

Ansiktsbehandling Relax

495 kr

Skön avkopplande behandling med rengöring, peeling, varma handdukar, välgörande massage av ansikte, nacke och dekolletage och avslutande mask och dagkräm + ögonkräm.

Ansiktsbehandling Ren

495 kr

För dig som vill ha en djuprengöring av ansiktet. Rengöring, peeling under ånga, grundlig portömning. Avslutande lugnande mask och dagkräm.
Finns det mycket orenheter kan det behövas fler behandlingar.

Ansiktsbehandling Sensai

1.695 kr

En underbar lyxbehandling med enbart Sensai’s produkter.

Rengöring, silk peeling, välgörande mask, ögonmask och ögonmassage, handmassage, hårbottensmassage och ansiktsmassage.
Avsluta med en avkopplande kopp te.

Fuktboost-behandling

350kr

Effektiv fukt-behandling med Dr Gross Skincare, som ger en intensiv boost med hyaluronsyra och mineralrika alger.
Huden blir full av vitalitet och lyster!
Passar alla som känner sig torra och “tråkiga” i huden.

Klassisk Ansiktsbehandling

595 kr

Traditionell klassisk skön ansiktsbehandling som passar alla, med rengöring, brynplock, peeling under ånga och lättare portömning. Avslutningsvis en avkopplande massage av ansikte, nacke och dekolletage, välgörande mask, dagkräm + ögonkräm.

Konsultation Hudvård

150 kr

Har du frågor om din huds tillstånd eller hudtyp och vill veta mer om hur du kan få bättre resultat, är du välkommen att boka tid för konsultation.

Tillägg till ansiktsbehandling, 10 min handmassage

150 kr

Komplettera en skön ansiktsbehandling med handmassage i 10 min medan du ligger i mask

Tillägg till ansiktsbehandling, 10 min hårbottenmassage

95 kr

Komplettera en skön ansiktsbehandling med avslappnande hårbottenmassage när du ligger i mask

Tillägg till ansiktsbehandling, Dr Gross fuktmask

95 kr

Lägg till en fantastisk fuktgivande ansiktsmask vid Din ansiktsbehandling

Tillägg till ansiktsbehandling, Dr Gross vitaminmask

150 kr

Tillägg till ansiktsbehandling, formning av bryn

100 kr

Ansiktsbehandling för barn

25 min – 295 kr

En mysig ansiktsbehandling anpassad för barn i åldern 10 – 16 år (vid problemhy, boka in längre behandling) med rengöring, skrubb, ansiktsmask och välgörande krämer.

Massage för barn

25 min – 295 kr

En mjukare välgörande ryggmassage anpassad för barn mellan 10 – 16 år.

Pedikyr för barn

25 min – 295 kr

En fotvårdsbehandling anpassad efter barn mellan 10 – 16 år. Fotbad, nagelvård, filning av fötter och avslutande fotmassage.

Behandling av fotvårtor

200 kr

Fotbad och behandling av fotvårtor. En behandling som oftast får upprepas 3-5 gånger för bäst resultat.

Behandling av liktorn

250 kr

Behandling av liktorn innefattar fotbad, följt av punktbehandling på liktorn som avslutas med fotmassage.

Behandling nageltrång

200 kr

En behandling som innefattar fotbad, följt av behandling mot nageltrång som avslutas med fotmassage.

Fotvård - After beach feet

375 kr

En skön fotkur innan eller efter en skön sommar med barfotaben.

Fotbad, fotskrubb, nagelklippning, slipade och rensade naglar / nagelband, nagellack och avslutande uppfriskande fotkräm.

OBS! Vid problem med nageltrång, fotsvamp, liktornar, mycket förhårdnader / fotsprickor etc, boka tid för Medicinsk fotvård!

Fotvård - pedikyr

365 kr

För dig som vill njuta av en välgörande behandling och få fina fötter men som inte har några problem med förhårdnader, nageltrång eller liktornar (då rekommenderas en medicinsk fotvårdsbehandling).

Behandlingen inkluderar:
Fotbad, klippning, rensning och slipning av naglar, lackning och en avslutande fotmassage.

Fotvård - pedikyr med OPI gellack

475 kr

Pedikyr med fotbad, nagleklippning och filning, välj bland OPI´s fantastiska gellack och avslutande fotmassage med välgörande fotkräm.

Medicinsk fotvård

445 kr

Den medicinska fotvården är en mycket skön behandling för trötta fötter. Den utförs av vår välutbildade terapeut Carina (utbildad på Axelsons institut 1996) som kan hjälpa till med problemfötter eller jobba i förebyggande syfte. Du kan få hjälp med tex, nageltrång, fotsvamp, hälsprickor, liktornar mm. Dessutom ingår rådgivning som gör att du kan undvika vissa framtida besvär.

Den medicinska fotvården är både förebyggande och behandlande och är därför även bra för dig som inte har några problem och bara vill ha mjuka fina fötter.

Behandlingen inkluderar:
Fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning, avlägsnande av förhårdnader samt fotmassage.

Medicinsk fotvård de luxe

595 kr

Den medicinska fotvården är en mycket skön behandling för trötta fötter. Den utförs av vår välutbildade terapeut Carina som kan hjälpa till med problemfötter eller jobba i förebyggande syfte. Du kan få hjälp med tex, nageltrång, fotsvamp, hälsprickor, liktornar mm. Dessutom ingår rådgivning som gör att du kan undvika vissa framtida besvär.

Den medicinska fotvården är både förebyggande och behandlande och är bra för dig som vill ha mjuka fina fötter.

De luxe-behandlingen inkluderar även valfritt nagellack samt en längre fot och underbensmassage.

Behandlingen inkluderar:
Fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning, avlägsnande av förhårdnader, lackning (valfri färg) samt fot och underbensmassage.

Medicinsk fotvård med lackning

475 kr

Den medicinska fotvården är en mycket skön behandling för trötta fötter. Den utförs av vår välutbildade terapeut som kan hjälpa till med problemfötter eller jobba i förebyggande syfte. Du kan få hjälp med tex, nageltrång, fotsvamp, hälsprickor, liktornar mm. Dessutom ingår rådgivning som gör att du kan undvika vissa framtida besvär.

Den medicinska fotvården är både förebyggande och behandlande och är för dig som vill ha mjuka fina fötter.

Behandlingen inkluderar:
Fotbad, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta, filning, avlägsnande av förhårdnader samt fotmassage.
Avslutas med lackning i valfri färg.

Färgning av bryn

200 kr

Färgning av bryn + Formning bryn

275 kr

Färgning av fransar

220 kr

Färgning av fransar + Formning bryn

295 kr

Färgning av fransar och bryn + Formning bryn

325 kr

Formning bryn med pincett/vax

170 kr

Formning/plockning av bryn i samband med ansiktsbehandling

150 kr

För dig som bokat en ansiktsbehandling (ingår i Klassisk) och vill ha brynen plockade / vaxade.

Ögonbehandling

390 kr

Skön uppiggande behandling för ögonområdet.
Rengöring, färgning fransar och bryn, plockning bryn, svalkande ögonmask med dränerande massage samt avslutande ögonkräm.

TAFFY konsultation

200 kr

VAD ÄR TAFFY?
Kosmetisk tatuering används för att korrigera ojämnheter och skapa symetriska ögonbryn. Kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering med strå för strå-teknik för ett naturtroget resultat. Pigmenteringen sitter upp till 3 år.
Pigmenten och materialet som används följer internationell standard och följer EU-rådets riktlinjer för kosmetisk tatuering.

INFÖR DITT BESÖK
- Kom osminkad och utvilad
- Undvik alkohol och solning dagen innan
- Undvik koffein, ipren, treo och c-vitamin tre timmar innan behandling
- Undvik blodförtunnande medicin

VI UTFÖR EJ BEHANDLING OM DU:
- Är gravid (ammar går bra men färgen kan släppa mer pga. hormoner
- Har sår, utslag, psoriasis, rosacea eller eksem i området
- Gjort fillers, laser, kemisk peeling i området
- Är under 18 år

GÅR BEHANDLINGEN TILL:
- Konsultation
- Vi målar upp dina bryn, du får titta och godkänna formen
- Tatueringen genomförs
- Behandlingen tar ca 2 timmar

UNDVIK EFTER DIN BEHANDLING:
- Direkt sol, använd hatt eller solglasögon
- Bastu och bad i simbassäng
- Brun utan sol
- Fysisk aktivitet där du svettas
- Dammiga miljöer
- Kosmetiska eller medicinska produkter som innehåller Retin-A
- Röra ögonbrynen

ÅTERBESÖK OCH SLUTRESULTAT:
- Mellan 4 och 8 veckor bokas ett kostnadsfritt återbesök där man fyller i strån som bleknat eller försvunnit. Man tappar vanligen 40-60% av färgen.
- Vissa hudtyper kräver ett tredje återbesök

Slutresultatet efter läkning beror bla. hudtyp, hudkvalitet, livsstil, skötsel, ålder och immunförsvar. Alla reagerar olika på pigmenten, man kan därför aldrig på förhand uppskatta hur en enskild individ kommer reagera på en pigmentering och vilket resultat som uppnås.

TAFFY ögonbryn - kosmetisk tatuering

3500 kr

TAFFY är ett unikt patenterat manuellt verktyg och som tillsammans med TAFFY teknik ger ett otroligt naturtroget resultat.

Behandlingen görs med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och vi kan imitera strån utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Vi har flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper oss att skapa en pigmentering efter just dina önskemål.

Behandlingen startats med en konsultation, färgval, brynen ritas upp och själva pigmenteringen tar ca 20-30 minuter.

Ett återbesök inom 90 dagar ingår med eventuell korrigering / ifyllning av färg.

Håller 2-3 år.

Pigmenten är självklart registrerade och kontrollerade av Läkemedelsverket och alla våra salonger uppfyller alla krav som ställs på dessa som utövare av TAFFY.

För före & efter bilder se https://www.facebook.com/parelleystad/

TAFFY ögonbryn påfyllning

1795 kr

För dig som gjort TAFFY ögonbryn (på Parelle) och vill fylla på efter 1 – 1,5 år. Eller där det saknas brynhår och endast vill göra del av bryn.

TAFFY är ett unikt patenterat manuellt verktyg och som tillsammans med TAFFY teknik ger ett otroligt naturtroget resultat.

Behandlingen görs med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och vi kan imitera strån utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Vi har flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper oss att skapa en pigmentering efter just dina önskemål.

Behandlingen startats med en konsultation, färgval, brynen ritas upp och själva pigmenteringen tar ca 20-30 minuter.

Ett återbesök inom 90 dagar ingår med eventuell korrigering / ifyllning av färg.

Håller 2-3 år.

Pigmenten är självklart registrerade och kontrollerade av Läkemedelsverket och alla våra salonger uppfyller alla krav som ställs på dessa som utövare av TAFFY.

För före & efter bilder se https://www.facebook.com/parelleystad/

YUMI brows - ERBJUDANDE tom 30/11

495 kr

Vårdande behandling för tunna eller bångstyriga ögonbryn. Brynen får färg, form och fyllighet, resultatet håller ca 4-8 veckor.

YUMI kombo - lashes / brows

1290 kr

Kombinera YUMI´s behandling av fransar och brynen för snyggast helhetsresultat.
Yumi Lashes är en banbrytande och prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se bättre ut än lösfransar.
En snäll salongsbehandling speciellt framtagen för dig som är allergisk eller känslig mot färg, kemikalier, mascara, franslim, sminkborttagningsprodukter etc. därför innehåller det varken starka kemikalier eller hormoner.

Keratinbehandlingen tar bara ca 90 minuter, ger omedelbar effekt och varar i 7-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalitet, livscykel och eftervård.
Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykler och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt.

Alltså, ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet.
Yumi Lashes ska dock inte förväxlas med vanligt ”lash lift” – en uppdaterad variant av permanent ögonfransböjning som kan skada fransarna och göra dem torra och spröda.

YUMI lashes - ERBJUDANDE tom 30/11

795 kr

Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och en speciell keratininfusion och behandlingen avslutas med att dina fransar färgas.

Behandlingen håller 7-12 veckor beroende på hur dina fransars kondition är och fransarnas växtcykel. Det avtar successivt eftersom du byter ut dina fransar. Efter 3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalitet och kvantitet förbättras.

-Skippa lösögonfransarna!
-Skippa mascaran!
-Allergivänlig
-Giftfri
-Inga starka kemikalier
-Utan parabener
-Formaldehydfri
-Fylligare fransar
-Böjda
-Längre

Fransförlängning

Fransförlängning tar ca 2-2,5 timmar första gången, därefter görs en påfyllning av fransarna inom ca 3 veckor.

SINGELFRANSAR
Vi fäster fransarna individuellt, vilket innebär att vi limmar en lösögonfrans på en av dina egna fransar. Resultatet blir mycket naturligt.

Fransarna är av syntet, silke eller falsk mink. Limmet som används är ett svart professionellt lim anpassat för fransförlängning. Limmet är godkänt av kemikalie inspektionen.

PRISER
Nytt set singelfransar 795:-
Påfyllning från 395:-
Borttagning fransförlängning från 200:-

Åldergräns 16 år

Makeup

Bröllop, Fest, Vardag

Hos vår makeupartist Rebecka kan du boka sminkning för alla tillfälle!
Festmakeup 450 kr
Vardagsmakeup 400 kr
Brudmakeup inkl. provsminkning 1495 kr

För mer info och bokning
Rebecka 0768636707

Vill du förnya din sminkväska med ny makeup anpassad efter dina färger? Boka en makeupkonsultation 395:-.
Rebecka lägger en lätt makeup på dig och ger dig tips och råd om vilka färger och produkter som passar just dig. Handlar du produkter för 395:- bjuder vi på konsultationen. Boka gör du här

Naglar

Manikyr med gelé

Vår diplomerade nagelspecialist Rebecka är utbildad hos ProNails och arbetar med gelé.

Behandlingar i urval:
Nytt set Naturella 650 kr
Nytt set Franska 750 kr
Nytt set Helfärg 750 kr

Påfyllning Naturella 450 kr
Påfyllning Franska 550 kr
Påfyllning Helfärg 550 kr

Long Lasting Gellack 450 kr

Klassisk Manikyr 400 kr

För mer information och bokning kontakta Rebecka på tfn 0768-636707

Djupgående massage de luxe

60 min – 695 kr

En skön avslappnande och djupgående helkroppsmassage i kombination med hot stone.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Hot stone massage 25 min

25 min, 395 kr

Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.

Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Hot stone massage 75 min

75 min, 745 kr

Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.

Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Massage fot och underben

25 min, 295 kr

Avslappnande fot och underbensmassage som börjar med ett skönt fotbad.

Massage klassisk 25 min

25 min, 395 kr

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Carina vår massör arbetar med allt från healing till idrottsmassage och anpassar behandlingen efter Dina behov.

Massage klassisk 40 min

40 min, 495 kr

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Carina vår massör arbetar med allt från healing till idrottsmassage och anpassar behandlingen efter Dina behov.

Massage klassisk 55 min

55 min, 625 kr

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Carina vår massör arbetar med allt från healing till idrottsmassage och anpassar behandlingen efter Dina behov.

Massage nacke och axlar

15 min, 195 kr

Klassisk massage för nacke och axlar motverkar, förebygger och löser upp spänningar.

Massage Relax

25 / 55 min, 350 kr / 590 kr

Njut av en härligt avslappnande SPA-massage med Clarins rena aromaolja som mjukar upp kroppen och ger dig sinnesro.

Massage/Personlig träning

55 min 600,00 kr

Att kombinera massage och träning kan både ha hjälpande effekter och förebygga ömma kroppar

Svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.

Träning som är anpassad för att göras hemma eller på jobbet, övningar som kan göras i vanliga kläder.

Reiki healing 45 min

45 min, 495 kr

Reiki är en mjuk energimetod som syftar till att hjälpa kroppen och sinnet att finna lugn och ro. I detta tillstånd av stillhet och avslappning kan din kropp återhämta och läka sig själv.

Reiki är en väg till ett liv i balans och harmoni.

Öronhåltagning

195 kr för 1 hål, 350 kr för 2 hål

Säkert och allergifritt. Från 6 år!
Vi använder oss av Blomdahls nickelfria örhängen.

Att tänka på före håltagning: Kom frisk och kry. Behandla dina nya öronhål som ett sår och var noga med hygien, undvik bassängbad och havsbad 2 veckor efteråt.
Önskas hål i övre öronkanten i brosket, rekommenderar vi boka tid för piercing/öronkant.

Ashley

495 kr

Bröstvårta kvinna

595 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i bröstvårtan.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Bröstvårta man

595 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i bröstvårtan.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Bröstvårtor båda kvinna

895 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i bröstvårtorna (båda).

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Bröstvårtor båda man

895 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i bröstvårtorna (båda).

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Byte av piercingsmycke

100 kr

Att byta smycke första gången kan kännas underligt, då hjälper vi gärna till!
Medtag eget smycke eller köp i butiken (den summan är utöver de 100 kr och vid köp av smycken för över 200 kr är bytet gratis), så får du hjälp med att byta det.
Vi fyller hela tiden på med mer smycken i butiken!

Skriv gärna var du behöver hjälp med att byta din piercing när du bokar tid.

OBS! Piercingen ska vara läkt!

Byte av piercingsmycke, piercad på Parelle

50 kr

Att byta smycke första gången kan kännas underligt, då hjälper vi gärna till!
Medtag eget smycke eller köp i butiken (summan för köp av smycke är utöver de 50 kr och vid köp av smycken för över 100 kr är bytet gratis), så får du hjälp med att byta det.
Vi fyller hela tiden på med mer smycken i butiken!

Skriv gärna var du behöver hjälp med att byta din piercing när du bokar tid.

Har du gjort din piercing hos oss får du rabatterat pris på byte.

OBS! Piercingen ska vara läkt!

Conch

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning på öronkanten, upptill på örat.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Daith "migränpiercing"

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i örat.
Daith är även känd som “migrän-piercing” och en del som lider av migrän upplever stor förbättring efter att ha satt piercingen.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Dermal anchor

795 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan med en klar sten för bäst läkning. Dermal anchor är ett implantat så om man vill ta bort den krävs hjälp via en Vårdcentral.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Dermal anchor 2 st

1.195 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan med en klar sten för bäst läkning. Dermal anchor är ett implantat så om man vill ta bort den krävs hjälp via en Vårdcentral.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Forward Helix

395 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning på öronkanten, framtill på örat.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Forward Helix 2 st

595 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning på öronkanten, framtill på örat.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Helix

295 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning på öronkanten, upptill på örat.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Helix 2 st

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning på öronkanten, upptill på örat.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Industrial

695 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning på öronkanten, upptill på örat.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Intimpiercing - Christina

895 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en intimpiercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Intimpiercing - Fourchette

895 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en intimpiercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Intimpiercing - inre blygdläpp

895 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en intimpiercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Intimpiercing - vertikal klitoriskappa

895 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en intimpiercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Intimpiercing - yttre blygdläpp

895 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en intimpiercing ska du vara frisk och över 18 år.
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Konsultation piercing / Dermal anchor

150 kr

Känner du dig osäker på vad eller var du ska sätta din piercing, undrar om det går att göra eller vill veta mer om dermal anchor? Boka då en tid för konsultation, priset dras av om du bokar piercing eller dermal anchor.

Labrett

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i mitten under läppen.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Läpp

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning under läppen vid ena sidan.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Meduza

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i läppen.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Mouche / Monroe

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning ovan läppen på ena sidan.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Näsvinge

395 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning på näsvingen.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Navel

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i naveln, valfritt om du önskar ha den uppe eller nere.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

OBS! Inga bedövningskrämer, huden “uppför” sig annorlunda då och piercingen kan bli sned.

Ögonbryn

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i ögonbrynet.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Rook

495 kr

Septum

695 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i näsan.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Smiley

595 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i munnen.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Snakebite

745 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning under läppen på båda sidorna.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Tragus

395 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i tragus, den lilla biten på örat närmast kinden.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Tunga

495 kr

Vår certifierade piercare sätter ett smycke i titan för bäst läkning i tungan.

OBS! Tänk på att tungan svullnar lätt upp, en isglass eller isbit efter är att rekommendera.

Du får skriftliga skötselråd med dig hem.
Kom ihåg att för att få genomföra en piercing ska du vara frisk och över 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans närvaro (med bådas legitimation).
Du får fylla i och skriva under ett hälsointyg på plats.

Spraytan halvkropp

195 kr

För dig som endast vill få färg på ben eller överkropp.

Manuell Spraytan med naturligt DHA (baserat på keto-socker).
För bästa resultat kom peelad och nyduschad men ej insmord med bodylotion. Ta med hårsnodd vid långt hår.

Rakning/vaxning skall ej göras 8 timmar före eller efter behandling.
Undvik fysiskt aktivitet (pga svettning), tajta kläder och kontakt med vatten inom 6-8 timmar efter.
Ha löst sittande mörka kläder.

Spraytan helkropp

345 kr

Manuell Spraytan med naturligt DHA & Erythrulose.
Två sockerlösningar som är de aktiva substanserna och som gör huden vackert gyllenbrun. Den unika sammansättningen gör att huden får en naturtrogen och djupt gyllene färg. Resultatet blir jämnt och hållbart.
För bästa resultat kom peelad och nyduschad utan makeup och bodylotion. Ta med hårsnodd vid långt hår.

Rakning/vaxning skall ej göras 8 timmar före eller efter behandling.
Undvik fysisk aktivitet (pga svettning), tajta kläder och kontakt med vatten inom 6-8 timmar efter.
Ha löst sittande mörka kläder med dig.

Färgen utvecklas inom 3-6 timmar och vi rekommenderar dusch efter max 6 timmar. Viktigt att endast skölja av sig med vatten utan duschtvål vid första duschen och torka sen försiktigt med mörk handduk.

Brasiliansk vaxning med sockervax

495 kr

Vi använder sockervax som är skonsammare än traditionellt vax. Vi jobbar både med “sugaringmetoden” och spatel som appliceras mothårs och håren följer med vaxet medhårs.
Håret bör vara mellan 3-5 mm långt.
Är det längre än 1 cm ber vi dig att klippa ner det hemma före behandling.
Vi tar endast emot kvinnliga kunder tillsvidare.
Stamkunder får 10% rabatt.

Barn är underbara men undanbedes under behandling.

Vax - hela ben + brasiliansk + armhålor

800 kr

Vax ansikte

270 kr

Formning bryn ingår ej.

Vax armar

350 kr

Vax armhålor

270 kr

Vax bikini

270 kr

Vax haka

170 kr

Vax halva ben (knä och ner)

350 kr

Vax halva ben + brasiliansk

595 kr

Håret på benen bör vara minst 0,5cm långt för bästa resultat.

Brasiliansk vaxning: Vi använder den skonsamma sugaringmetoden. Håret bör vara mellan 0,3cm-1cm. Är det längre än 1cm ber vi dig att klippa ner det hemma före behandling.

Vax halva ben + brasiliansk + armhålor

650 kr

Vax halva ben inkl bikini

450 kr

Vax hela ben

480 kr

Vax hela ben inkl bikini

520kr

Vax överläpp

170 kr

Vax rygg (man)

370 kr

Vax rygg och axlar (man)

450 kr

Vax rygg, axlar och överarmar (man)

450 kr