Parelle Cosmetics

Om Fillers

Fillers med Belotero

Vid frågor och tidsbokning: cc@cliniquecollen.com

Hos mig kan ni göra filler behandlingar från märket Belotero. Belotero är ett av världens mest kända och använda märke. Belotero är väl studerat och godkänt för användning av hälsomyndigheter världen över. Det som utmärker Belotero från övriga fillers är dess utmärkta förmåga till vävnadsintegration. Med fillers från Belotero får du ett naturligt, hållbart resultat med en produkt som du inte kommer märka av att du har. Att Belotero integrerar så väl med kroppens egna vävnad kommer utav en unik framställningsprocess som inte används av något annat märke. Detta gör att risken för klumpar och inkapsling är minimal med Belotero. Beloteros produkter blev 2017 utsedd till världens bästa filler.

I takt med att vi åldras mister huden sitt ungdomliga utseende, vilket bl.a. beror på att hudens naturliga fuktgivande och volymgivande ämnen häribland hyaluronsyra, minskar. Hudens åldrandeprocess kan delas in i tre huvudsakliga processer:

1. Uttorkning av huden ger en försämring av hudkvalitéen genom förlust av elasticitet, ton och lyster.
2. Förlust av ansiktsfett leder till slapp hud och förlust av volym, vilket bidrar till uppkomsten av linjer, rynkor och veck.
3. Strukturella förändringar av benstruktur och förlust av muskelvävnad leder till volymförlust, vilket bidrar till att ansiktets konturer förändras.

Du kan idag välja att kontrollera din åldringsprocess bl.a. genom användning av hyaluronbaserad hud-filler från Belotero. Hyaluronsyra är hudens naturliga fuktkräm och kan absorbera upp till 1 000ggr sin egen vikt i vatten och kan därmed bibehålla vår huds släthet (utjämnande effekt) och fyllighet (volymgivande effekt).

Genom att använda fillers från Belotero kan du uppnå följande:
• Återfukta huden, vilket föryngrar hyn samtidigt som hudens fasthet, ton och elasticitet förbättras. Tack vare hyaluronsyran kan rynkor förebyggas, huden stramas upp och jämnas ut.
• Du kan släta ut befintliga rynkor och fåror i huden.
• Återställa förlorad volym och forma konturer.

De produkter från Belotero som jag har hemma innehåller alla Lidokain, som är ett snabbverkande bedövningsmedel, för att behandlingen ska vara så smärtfri som möjligt för dig som kund. Om du vet med dig att du inte tål lokalbedövning måste du höra av dig till mig innan du bokar en behandling så har jag möjlighet att beställa hem produkter utan Lidokain.

Fillers & Botox